Aşk-ı Memnu'nun Şayeste'si oyuncu Fatma Karanfil son yolculuğuna uğurlandı

"Aşk-ı Memnu" dizisindeki Şayeste rolüyle hafızalara kazınan Fatma Karanfil geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi gören ve 25 Mayıs'ta entübe edilen Karanfil'in ölümü sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Usta oyuncu bugün, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir kanser tedavisi gören ve 25 Mayıs'ta entübe edilen Aşk-ı Memnu dizisinde Şayeste karakterine hayat veren oyuncu Fatma Karanfil 72 yaşında hayatını kaybetmişti. Usta oyuncu için Barbaros Hayrettin Paşa Cami'nde cenaze töreni düzenlendi. Taziyeleri, Karanfil'in yeğenleri Aslı Karanfil, Elif Karanfil ile eş ve çocukları kabul etti. Törene, aile üyelerinin yanı sıra Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, oyuncu Hülya Koçyiğit, oyuncu Pınar Altuğ ve sevenleri katıldı. 1968 yılında Ses dergisinin yarışmasında 3. olmasının ardından kariyerine başlayan ve başta Keloğlan, Mavi Boncuk gibi Yeşilçam filmlerinde, Aşk-ı Memnu ve Çocuklar Duymasın gibi önemli dizilerde rol alan Fatma Karanfil'in cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum