Aslı Turanlı Can Yaman'a bardak fırlattı mı? İşte iddialara yanıt...

Uzun süredir İtalya'da yaşayan ve başarılı projelerle adından söz ettiren Can Yaman ile oyuncu Aslı Turanlı arasında yaşandığı iddia edilen gerginlik, magazin dünyasının gündemine oturdu.

Türk yapımlarla yakaladığı ünü yurt dışında devam ettiren Can Yaman, şimdilerde "El Turco" isimli yabancı diziyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sosyal medyada hızla yayılan iddialara göre, bir partide karşılaşan ikili arasında tartışma yaşanmış ve Aslı Turanlı'nın Can Yaman'a bardak fırlattığı öne sürülmüştü. Bu iddialar, kısa sürede geniş yankı bulmuş ve iki oyuncunun hayranları arasında da tartışmalara neden olmuştu.

ASLI TURANLI'DAN AÇIKLAMA

Bu iddialara ilk yanıt veren isim Aslı Turanlı oldu. Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Can Yaman'a bardak fırlattı" şeklinde medyaya yansıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Turanlı, Can Yaman ile tesadüfen karşılaştığı bir partide ayaküstü sohbet ederken, elinden bardak yere düştüğünü ve bu olayın yanlış anlaşılmasına neden olduğunu ifade etti.

Hamas'tan bağımsız Filistin mesajı: Bölge istikrara kavuşamaz! Somali'den Osmanlı Devleti'nin kudretini gösteren hediye! MasterChef Türkiye'de nefesler kesildi! Elenen kim olacak?
Sonraki Haber