Aslıhan Sinem Çiçek cinayetinde yeni gelişme; 3 kişiden yalnız 1'i tutuklanmıştı

YÜKSEK DOZDAN ÖLDÜRÜLDÜ

İzmir'de iş görüşmesi için evden çıkıp, 1 gün sonra hastanede olduğu ortaya çıkan ve adli tıp kurumu raporuna göre uyarıcı madde zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden Aslıhan Sinem Çiçek (18) davasında, 'Nitelikli cinsel saldırı' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanan Cem A. (27) hakkında genç kızın ölümüne ilişkin de soruşturma başlatılıp, dava açılmasının değerlendirilmesi için İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirimde bulunulmasına karar verildi.

Bayraklı ilçesinde oturan Aslıhan Sinem Çiçek, 26 Temmuz 2022'de iş görüşmesi için Bornova ilçesindeki bir adrese gitti. Eve dönmeyen Çiçek'e ulaşmayan babası Serdar Çiçek, polise kayıp başvurusunda bulundu. Çiçek'in, Ege Üniversitesi Hastanesi'nde olduğunu belirlendi. Durumu ağır olan Çiçek, bir gün sonra hastanede yaşamını yitirdi.

Çiçek'in ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada Burak Kaya (28), gözaltına alındı. Aslıhan Sinem Çiçek'in telefonu üzerinde bulunan Kaya, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede sulh ceza hakimliğince 'Gasp' suçundan tutuklandı.

Sakine Garipoğlu kimdir, Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor, kaç yaşında? Kızının kaybolduğu gün çamaşırları, halıları yıkamış, delil karartmış Polis katili Yunus Emre Geçti'ye Casperlar çetesi sahip çıktı! Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! Mourinho'dan Mert Hakan'a son şans Yunan basını Galatasaray'a hayran kaldı! "Kalitemiz yetmedi" CarrefourSA'dan alışveriş sepetlerini ucuzlatacak indirim fırsatları!