Aslıhan Sinem Çiçek cinayetinde yeni gelişme; 3 kişiden yalnız 1'i tutuklanmıştı

MONTTAKİ KAN, ÇİÇEK'E AİT DEĞİL

İddianamede ayrıca Aslıhan Sinem Çiçek'in yakınında park halinde 35 BBB 189 plakalı motosiklet olduğu, motosikletin trafik ekipleri tarafından inceleme yapılmak üzere götürüldüğü, hemen sonrasında Burak Kaya'nın maktulün başında ambulansta bekleyen kolluk görevlilerinin yanına geldiği belirtildi. Kaya'nın kollarında ve yüzünde kan izlerinin bulunduğu, motosikletin kendisine ait olduğunu, benzini bittiği için park etmek zorunda kaldığını, yakıt almak için akaryakıt istasyonuna gittiği yönündeki ifadesine yer verildi. Kaya'nın üzerindeki kan izleriyle ilgili ise yardım etmek istediği Çiçek'in kendisine saldırması sonucu oluştuğunu söylediği belirtildi. Burak Kaya'nın üst aramasında Çiçek'e ait cep telefonu, motosiklette ise 30 santim uzunluğunda bir bıçak ile kanlı bir yeşil mont bulundu. İnceleme sonucu monttaki kanın, Çiçek'e ait olmadığı da iddianamede yer aldı.

6'NCI DURUŞMAYA SANIKLAR KATILMADI

11'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın önceki duruşmalarında tanıklar, Cem A.'nın Aslıhan Sinem Çiçek'e uyuşturucu verip, darbettiğini söyledi. Bugün davanın 6'ncı duruşması görüldü. Duruşmaya sanıklar katılmazken, Aslıhan Sinem'in annesi Remziye Çiçek ve babası Serdar Çiçek, taraf avukatları ile Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platform üyesi kadınlar katıldı. Heyet değişikliği nedeniyle önceki zabıtlar okundu. Mahkeme başkanı, kanun yararına bozma yasa yoluna gidilmesi için Adalet Bakanlığı'na yapılan başvuruya yanıt geldiğini belirtti. Kanun yararına bozma yasa yoluna gidilmediğinin bildirildiğine yer verildi.

Kızının kaybolduğu gün çamaşırları, halıları yıkamış, delil karartmış CarrefourSA'dan alışveriş sepetlerini ucuzlatacak indirim fırsatları! Altın fiyatlarında tarihi zirve! Rekabet ve eğlence! MasterChef 2024'te 100.000 TL ödül kimin olacak? Uğur Dündar'ın Metin Akpınar'a şahitlik yapacağını duyunca çıldırdı! Fenerbahçe geçit vermedi, Avrupa Ligi'ne 3 puanla merhaba dedi!