Aslıhan Sinem Çiçek cinayetinde yeni gelişme; 3 kişiden yalnız 1'i tutuklanmıştı

'YARGILAMA GEREKSİZ UZAYACAKTIR'

Sanık Cem A.'nın avukatı ise mütalaaya katılmadıklarını belirterek, "Dava müvekkilimle ilgili olarak cinsel istismar ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılmaya ilişkindir. Dolayısıyla iddia makamının talebine ilişkin yeniden işlemler yapılması cihetine gidilmesi halinde yargılama gereksiz uzayacaktır. Müvekkilimin üzerine atılı suçları işlemediği inancındayız. Deliller toplanmıştır. Kaldı ki mahkemenizdeki duruşmada ifade veren tanığın daha sonraki duruşmalarda yönlendirilerek ifade verdiği de ortaya konulmuştur. Dolayısıyla bu kanıtlarla yeniden soruşturmanın başlatılması doğru olmayacaktır. Müvekkilin beraatine karar verilmesini talep ediyoruz" diye konuştu.

Remziye Çiçek'in iddialarının gerçeği yansıtmadığını da belirten Cem A.'nın avukatı, "Müvekkilimin maddi durumu iyidir ama herhangi bir şekilde para veya kız teklifi doğru değildir" dedi.

ORTAM GERİLDİ

Söz alan Aslıhan Sinem Çiçek'in babası Serdar Çiçek de sanık avukatına hitaben "Terbiyesiz. Doğru söyle satılmış" diye bağırıp tepki gösterince ortam gerildi. Sanık avukatı, bu sözlerin tutanağa geçirilmesini istedi. Mahkeme başkanı, ara kararını açıkladı. Mahkeme başkanı, CMK'nın 173/6 maddesi uyarınca kamu davasının açılmasına yer olmadığına dair kararın yeniden ele alınarak, gerekirse sulh cezaya müracaatla bulunulmasına karar verdi. Mahkeme başkanı ayrıca tanıkların ifadeleri ışığında sanık Cem A. hakkında Aslıhan Sinem Çiçek'in ölümüne ilişkin de soruşturmanın başlatılması, dava açılmasının değerlendirilmesi durumunda, mahkemeleri birleştirme istemli dava açılması için İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirimde bulunulmasına hükmetti. Duruşma, ertelendi.

Uğur Dündar'ın Metin Akpınar'a şahitlik yapacağını duyunca çıldırdı! O peynir markası tüm marketlerden toplatılıyor! Para iadesi yapılacak Semih Kılıçsoy'un herkesi şaşkına çeviren Ajax maçı istatistiği Altın fiyatlarında tarihi zirve! Rekabet ve eğlence! MasterChef 2024'te 100.000 TL ödül kimin olacak? Kredi kartı borç yapılandırılmasında ne kadar ödenecek?