Avatar tutkunlarına sevindirici haber! Avatar 2 beyazperdede izleyicileriyle buluşacak

2009 yılında yayınlanan ve rekor izleme sayısına ulaşan Avatar, devam filmi, Avatar: Suyun Yolu ile beyazperdede izleyicileriyle buluşacak. 13 sene sonra vizyona girecek olan Avatar: Suyun Yolu için yönetmen James Cameron, neden 13 sene beklediğini açıkladı.

Dünya çapında milyonlarca rekor izlenme sayısına ulaşan film, devam filmi ile izleyicilerinin karşısına tam 13 yıl sonra çıkıyor. Bu gecikme ile ilgili filmin yönetmeni James Cameron, Avatar 2 senaryosunun önceden yazıldığını ve çöpe atıldığını söyledi. “Diğer senaryo yazarlarıyla Avatar 2 için bir araya geldiğimizde, ilk filmi neyin bu kadar iyi yaptığını bilmeden ikincisini yapamayız dedim” diyen Cameron 13 senelik boşluğu, senaryonun iyi olmamasına bağladı.

Gıda sahtekarları yine iş başında! Sucuğa eşek eti karıştırmışlar 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? Poşetteki kan insana ait değilmiş İstanbul Boğazı'nda 1 Milyonluk düğün! Hazırlıkları 1 yıl sürdü İtalyanlar Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferini duyurdu