Avrupa Ligi’nde en zorlu kura Fenerbahçe’ye çıktı! 1 milyar 814 milyon euroluk rakipler: İşte temsilcilerimizin eşleştiği takımların kadro değerleri! En şanslısı Beşiktaş…

UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın rakipleri belli oldu. 8 takımla eşleşen temsilcilerimizin rakiplerinin kadro değerleri de göz korkuttu. En zorlu kurayı 1.8 milyar euroluk kadro değerleri bulunan rakiplerle eşleşen Fenerbahçe, en şanslı kurayı ise 1.2 milyar euroluk rakiplerle eşleşen Beşiktaş çekti.

EN ZORLU KURAYI FENERBAHÇE ÇEKTİ!

UEFA Avrupa Ligi’nde yeni formatlı ilk sezonda temsilcilerimizin rakiplerinin belli olduğu kuralar çekildi. 8 farklı takımla oynayacak olan temsilcilerimiz, ligi ilk 8 içerisinde bitirirse son 16’ya direkt olarak gidecek. 9-24. sırada yer alırlarsa son 16 turu için 2 maç yapacaklar. Peki rakiplerin kadro değerleri ne durumda?

Hizbullah 5 ay önce ithal etmiş! İşte detaylar... Ünlü Rapçi Diddy hakkında korkunç iddialar! Evinden neler çıktı! Aslan 3 attı 3 aldı, zirveye derbi öncesi pençeyi de attı! Cinayet neden işlendi ve insanlar nasıl susturuldu? ERDOĞAN'DAN GÖRÜŞMEDE "FUTBOL KALİTESİ" VURGUSU Tavşantepe imamının telefonunda pornografik görüntüler mi çıktı?