Aydın, Bozdağan'da endişelendiren görüntü: Havadan adeta ateş yağdı!

Aydın’ın Bozdoğan ilçesine bağlı Alhisar Mahallesi’nde çıkan orman yangını, rüzgarın etkisi ile Örmepınar ve Altıntaş Mahalleleri’ne doğru ilerlerken, bazı yerleşim bölgelerinde evlerin tahliye edildiği öğrenildi. Yangın Muğla sınırına kadar ilerlerken, ilçe merkezi ve yakın bölgelere gökyüzünden adeta ateş yağdı.

This browser does not support the video element.

Aydın’ın Bozdoğan ilçesine bağlı Alhisar Mahallesin'de akşam saatlerinde başlayan yangın geniş bir alana yayıldı. Muğla sınırına kadar ilerleyen yangında Alhisar, Altıntaş ve Örmepınar mahallelerindeki ormanlık alanlar alevlere teslim oldu.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi Bozdoğan Belediyesi ve yerel halk yangının yerleşim yerlerine sıçramaması için büyük mücadele veriyor. Yangın nedeniyle Nazilli-Yatağan yolu trafiğe kapatılırken, Örmepınar Gazyeri mevkiindeki evlerdeki vatandaşların tahliye edildiği öğrenildi.

KENT MERKEZİNE ATEŞ YAĞDIĞI GÖZLENDİ

Öte yanda ekipler, havadan ve karadan yangını kontrol altına almak için yoğun mücadele veriyor. İlçe merkezini ve yakın bölgelerini gökyüzünü adeta alevler kapladı. Kent merkezine ateş yağdığı gözlendi. 

ARAS: KRİZ MASASI OLUŞTURULDU

Bozdoğan yangınının Muğla İl sınırına dayanması üzerine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, teyakkuza geçildiğini açıklayarak kriz masası oluşturduklarını kamuoyuna açıkladı. Aras, "Tüm birimlerimizle teyakkuza geçtik kriz masası oluşturduk. Ateşleri anlık takip ediyoruz. Ayaktayız. Bu gece tüm gücümüzle mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Çıplak vatandaşa kasabalı dayağı CHP'nin 'onur konuğu' Dilruba'dan pişkin sözler FETÖ'den ihraç 5 hakim yurt dışına kaçarken işte böyle yakalandı! "CHP GELİNCE 140 LİRA OLACAK" SAĞ KURTULAN İŞÇİ DEHŞET ANLARINI ANLATTI "Ahlaksız adam, askerlerin postallarını yalıyordu!"