Ayhan Bora Kaplan: Devlet büyükleri ve bürokratlar aleyhine ifade vermem istendi

Sinan Ateş davasında gizli tanık yapılmak istendiğini söyleyen suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan açıklamalarına devam etti. Cezaevinde bulunan Kaplan, ODA TV'ye verdiği röportajın 2. bölümünde bu kez de Emniyet içinden bazı isimlerin "MHP hakkında bir şeyler patlatması" karşılığında kendisini "kahraman" ilan edeceklerini belirtti. Kaplan, kendisini kullanarak tanınmış kişilere kumpas kurmak isteyenler olduğunu iddia etti.

Ankara gece hayatında "krallığını" kurduktan sonra bizzat Emniyet müdürlerinin katıldığı bir operasyonla yakalanan ve tutuklu bulunan suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ın ODA TV'ye verdiği röportajın 2. bölümü yayınlandı. Kaplan, endisini kullanarak tanınmış kişilere kumpas kurmak isteyenler olduğunu iddia etti. O röportajdan öne çıkan kısımlar...

"BİZ DEVLETİZ HERKES GÖRECEK"

Polislere “neden Sinan Ateş davasında gizli tanık yapmak istiyorsunuz” diye sordunuz mu? Ve size gelen Şevket Demircan ile Sinan Ateş davasıyla ilgili başka neler konuştunuz?

Ülkü ocakları genel başkanı ve genel başkan yardımcıları arkadaşımdır. Ayrıca yine MHP’den bürokrat ve milletvekili arkadaşlarım ve dostlarım vardır. Bu durumu bildikleri için onların imzalamamı istedikleri ifadedeki iftiraları benim bu dostluklarım ve arkadaşlıklarımı kullanarak doğrulatmak istedikleri için bana gizli tanıklık yaptırmak istediler. Ama ben kesinlikle kabul etmedim. Buradaki amacı bizzat eski Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik’in cümlesiyle söylüyorum “devlet biziz, herkes bunu görecek.” Bu cümlesi zaten bunların ne yapmak istediklerinin kanıtıdır.

Türkiye'nin zenginlik haritası değişiyor! İşte en zengin iller listesi Memur ve emekli ocak ayında ne kadar zam alacak? 99 Bin 360 memur alımı için başvurular başladı! İşte o kadrolar... Ağır cezası var Meteorolojiden birçok il için sağanak yağış uyarısı! Akaryakıt zamları tabelalara yansıdı