Ayhan Bora Kaplan: Devlet büyükleri ve bürokratlar aleyhine ifade vermem istendi

"MHP HAKKINDA BİR ŞEYLER PATLAT"

İlk röportajda Süleyman Soylu ve Bekir Bozdağ’ın isimlerini vererek polislerin bu siyasilerle ilgili de gizli tanıklık istediğini anlattınız. Peki bu gizli tanıklık dosyasında neler olacaktı?

Gizli tanık olduğunu açıklayan Serdar Sertçelik ve Organize Şube Müdür yardımcısı Şevket Demircan arasında geçen kamuoyuna belli bölümlerinin yansıdığı ses kayıtlarındaki iftiralarla benzer mahiyette iftiralar atmak istediler. Bu Şevket Demircan ve Serdar Sertçelik arasındaki görüşmelerin kayıtları 13’üncü Asliye Ceza Mahkemesindeki dosyada mevcuttur. Ayrıca, Şevket Demircan bu konuşmaları hiçbir zaman inkaretmemiştir. “Sıralı amirlerimin bilgisi dahilinde bu görüşmeleri yaptım” diyecek kadar pervasız davranmıştır.

Şimdi burada şunu sormak da gerekiyor kanaatimce. Neden Şevket Demircan, Serdar Sertçelik’e yargılandığım dosyada gizli tanıklık yapması için baskıda bulunurken, neden “MHP hakkında da bir şeyler patlat” diye bir teklifte bulunmuştur? Benim dosyamla MHP’nin ne bağı var ki böyle bir istek gelmiştir Şevket Demircan’dan?

"ERGENEKON GİBİ BİR ADIM OLACAKTI"

Buradan anlaşılıyor ki benim dosyamı tıpkı Ergenekon dönemindeki gibi vatanseverlere operasyon çekmek için başlangıç adımı olarak görüyorlardı. Ama ben 15 Temmuz gecesi ve sonraki iki günde nasıl ölmeyi göz önüne aldıysam, benim yüzümden masum insanların, devlet büyüklerinin suçlanmaması için bana teklif ettikleri tüm işbirliği taleplerini reddettim.

Türkiye'nin zenginlik haritası değişiyor! İşte en zengin iller listesi Memur ve emekli ocak ayında ne kadar zam alacak? 99 Bin 360 memur alımı için başvurular başladı! İşte o kadrolar... Meteorolojiden birçok il için sağanak yağış uyarısı! Ağır cezası var Sahte mehdi Mustafa Çabuk ve müritlerine şafak operasyonu