Ayhan Bora Kaplan: Devlet büyükleri ve bürokratlar aleyhine ifade vermem istendi

"BENİ ORADA ŞOV YAPARAK ALMALARININ NEDENİ NEDİR"

"Benim kaçarken yakalandığım söyleniyor. Kaçacak bir insan iki gün öncesinden Türk Hava Yollarından bilet alır mı? İkincisi kendi pasaportuyla havalimanına gider mi? Üçüncüsü kendi ofisinden kendi aracına binip gider mi? Amma velakin her yerde benim kaçarken yakalandığım yazılmış.

Bir de, demişler ki ayakkabısının içinde 50 bin Euro çıktı. Ben o gün evden çıkarken yurt dışına gideceğim için 50 bin Euro üzerime para aldım. Cebimden düşeceği için doğal olarak valizime koydum. Bu parada valizimdeydi. Valizden çıkardılar tutanağa da öyle yazmışlar. Şimdi hava alanından çıkarken zaten yurt dışına 10 bin Euronun üzerinde para çıkarmak yasaktır. Güvenlikten geçerken bu para görünür. Ardından bu parayı kaydettirirsiniz.

Daha sonra çıkarsınız. Şimdi beni orada şov yaparak almalarının nedeni nedir? Bütün haberlere çıkalım. Sırf amaç o yoksa zaten ben beş dakika sonra geçeceğim pasaportumu vereceğim orada görevli bir polis memuru var, görevli bana sağ tarafa geç dese zaten geçeceğim yani ama şov yapmak için sırf bu aşamalara getirmek için işte makinalı silahlarla orada 5-6 kişi falan şov yaptılar.

Memur ve emekli ocak ayında ne kadar zam alacak? Dün başörtüsü bulundu, bugün de kıyafeti Sahte mehdi Mustafa Çabuk ve müritlerine şafak operasyonu Meteorolojiden birçok il için sağanak yağış uyarısı! Ağır cezası var CarrefourSA'dan 1 alana 1 bedava fırsatları!