Ayhan Bora Kaplan: Devlet büyükleri ve bürokratlar aleyhine ifade vermem istendi

Oğlunuzun sünnet düğününe Barış Çakıcı, Necati Arabacı, Selahattin Yılmaz, Menderes Kutlu gibi isimlerin katılması haber oldu. Bu kişilerle tanışıklığınız nedir?

Oğlumun sünnet düğününe gelen misafirler benim ve kirvelerimizin davetlileridir. Necati Arabacı ile Elazığ depremine yardım ettiğim sırada o da deprem bölgesine yardım yapıyordu. Orada tanıştık. Menderes Kutlu’yu uzun yıllardır tanırım. Futbol kulübü vardır. Selahattin Yılmaz’ı Ankara’da yaşadığımdan dolayı tanırım. Arkadaşımdır. Barış Çakıcı’yla da Selahattin Yılmaz ile dost olduklarından dolayı tanıştım. Milliyetçi olan herkese bir sempatim vardır. Bu nedenle sünnet düğününe gelenlerin yüzde 90’ı milliyetçi camiadandır. Oğlumun sünnet düğününe yaklaşık 5 bin kişi katılmıştır. Sanat camiasından, spor camiasından iş insanlarından bir sürü eşim dostum gelmiştir.

Röportajın tamamını okumak için: https://www.odatv.com/yazarlar/can-ozcelik/turkiyenin-konustugu-roportajda-ikinci-bolum-ayhan-bora-kaplandan-odatvye-flas-sozler-120067136

Memur ve emekli ocak ayında ne kadar zam alacak? Dün başörtüsü bulundu, bugün de kıyafeti Sahte mehdi Mustafa Çabuk ve müritlerine şafak operasyonu Meteorolojiden birçok il için sağanak yağış uyarısı! Ağır cezası var CarrefourSA'dan 1 alana 1 bedava fırsatları!