Ayliz Duman kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu ne kadar?

Güzellik ve zarafetin buluştuğu Miss Universe Türkiye 2024 yarışmasının finali büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Türkiye'nin dört bir yanından gelen birbirinden güzel ve yetenekli genç kadınlar, sahnede ülkemizi temsil edebilmek için kıyasıya yarıştı. Bu yılın kraliçesi ise, Ayliz Duman oldu. Duman, zarafeti ve yeteneği ile jüriyi etkileyerek taç giymeyi başardı. Peki, Ayliz Duman kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Ayliz Duman'ın boyu ve kilosu!

Güzellik ve zarafetin buluştuğu Miss Universe Türkiye 2024 yarışmasının finali büyük bir coşkuyla sona erdi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen birbirinden güzel ve yetenekli genç kadınlar, sahnede ülkemizi uluslararası arenada temsil edebilmek için kıyasıya mücadele etti. Bu yılın kraliçesi, zarafeti ve kendine has duruşuyla jüriyi büyüleyen Ayliz Duman oldu. Peki, Ayliz Duman kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Ayliz Duman'ın boyu, kilosu ve hakkında merak edilen diğer detaylar!

AYLİZ DUMAN KİMDİR?

Almanya'nın Stuttgart kentinde dünyaya gelen Ayliz Duman, eğitim hayatına Türkiye'de devam ediyor. Henüz 20 yaşında olan genç kraliçe, aynı zamanda üniversite sınavına hazırlanıyor. Güzelliğinin yanı sıra akademik başarısıyla da dikkat çeken Duman, kendisini çok yönlü bir birey olarak tanımlıyor. Akıcı bir şekilde İngilizce ve Almanca konuşabilen Duman, dil yetenekleriyle de jürinin beğenisini kazandı. 1.75 cm boyundaki genç kadın, sahnede hem duruşu hem de zarafetiyle izleyenleri büyüledi.

Bu yıl düzenlenen Miss Universe Türkiye 2024, güzellik ve yeteneği ön planda tutarak jüri karşısında yarışan birbirinden iddialı adayları ağırladı. Yarışmanın final gecesi, moda dünyasının önemli isimleri, ünlü jüri üyeleri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Gecenin sonunda taç giyen isim ise Ayliz Duman oldu.

MİT Başkanı Kalın'dan yeni kitap: İslam, Aydınlanma ve Gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan Arap Birliği Genel Sekreteri ile görüştü 17 Ekim 2024 yurt geneli hava durumu nasıl olacak?
Sonraki Haber