Ayna karşısına geçip upuzun saçlarını kesti! Paylaşımına düştüğü not çok manidar

Tuba Büyüküstün ayna karşısına geçip upuzun saçlarını kesti. O anları kayda alan güzel oyuncu sosyal medya hesabından da paylaştı. Paylaşımına düştüğü not ise oldukça manidar bulundu.

2004 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Çemberimde Gül Oya dizisi ile adından söz ettiren ve sonrasında birçok başarılı projede yer alan Tuba Büyüküstün, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Oyuncu bu sefer de kestiği saçlarıyla dikkatleri üzerine çekti. O anları kayda alan güzel oyuncu sosyal medya hesabından da paylaştı. Paylaşımına düştüğü not ise oldukça manidar bulundu.

ANILARLA VEDALAŞMA VAKTİ GELMİŞTİ 

Saçların anı biriktirdiğini belirten Büyüküstün "Hiç duydunuz mu bilmiyorum saçlar anı biriktirir derler. Bazı anılarla vedalaşma vakti gelmişti. Yenilerine..." ifadelerini kullandı.

Oyuncunun saçlarını evde kendisinin kesmesi takipçilerini şaşkına çevirirken Çemberimde Gül Oya dizisindeki saç kesme sahnesi akıllara geldi. 

Perakende satış hacmi ağustosta yıllık bazda arttı Real Madrid'den Fenerbahçe'ye Arda Güler ödemesi Düğün için yollara düştüler! Şarkıcı Reynmen bugün evleniyor
Sonraki Haber