Ayşenur Halil'in abileri konuştu: Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı

Semih Çelik isimli cani tarafından katledilen Ayşenur Halil'in yaşamı, caniyle nasıl tanıştığı, neden öldürüldüğü merak ediliyor. İkbal Uzuner'le birlikte korkunç katliama kurban giden 19 yaşındaki kadının abileri konuştu. Medyaya yalnızca iki fotoğrafı yansıyan ve hakkında çok az şey bilinen Ayşenur Halil'in abileri "Biz o çocuğun adını bile duymadık" dedi.

TAŞLITARLA MEZARLIĞI'NA DEFNEDİLDİ

Topkapı Canisi tarafından evde boğazı ve dili kesilerek katledilen Ayşenur Halil geçtiğimiz cumartesi günü toprağa verildi. 

Kan donduran olayın ardından 19 yaşındaki kadın için Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesinde bulunan Saadet Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene acılı aile ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ayşenur Halil dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Halil'in cenazesi Taşlıtarla mezarlığında toprağa verildi.

Savunma bütçesi en yüksek olan ülkeler açıklandı! Kerem Aktürkoğlu'ndan sonra Benfica'ya bir de Fenerbahçeli yıldız "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" Meteoroloji 3 kent için uyardı! İşte yurt genelinde hava durumu Ece Seçkin'den incel kültürü ve benzer safsatalara dikkat uyarısı! Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı