Ayşenur Halil'in abileri konuştu: Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı

MARKETTEN ALIŞVERİŞ YAPMIŞLAR

T24'ten Canan Yıldız, Ayşenur Halil'in yaşadığı mahalleye gitti. Konu komşuya Semih'in ailesini soran muhabir, mahalle muhtarından şu yanıtı aldı:

“Babayı bir ya da iki kez gördüm. Bir tebligatı almaya gelmişti. Ama pek konuşmadık. Cinayet günü gidip yanına konuşmak istedim ama bana ‘Sıkıntılı biri, gitme istersen’ dediler. Adres kayıtlarını artık biz yapmadığımız için ne zaman bu mahalleye taşındıklarını bilmiyorum ama komşuları 2 ya da 3 yıl önce dediler. O güne ait bir görüntüyü izledim. Semih Çelik, Ayşenur Halil’i bilinen market zincirlerinden birinin önünden alıyor. Ellerinde poşetler vardı. 19 yaşındaki bir çocuk nasıl bu hale geldi, daha kişiliği oturmamış, hayatı daha yaşamamış bir çocuk…Surlarda çıktığı bölge de kolay bir bölge değil…”

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!