Sanat camiası yasta! Ayten Gökçer, son yolculuğuna uğurlandı

Ayten Gökçer'in cenaze namazına; Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Davut Gül, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın yanı sıra sanat dünyasından birçok kişi katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sanat camiası için acı bir gün olduğunu belirterek; "Çok önemli bir değerimizi kaybettik. Ayten Hanım, küçük yaşlardan beri sanata kendini adamış bir isimdi. Aslında baleyle başlayıp, sonra tiyatroya geçmiş çok önemli bir sanatçımız. Sadece tiyatro oyuncusu olarak değil, beyazperde de sahnede de çok başarılı işler çıkarmıştır. Kendisi aynı zamanda devlet sanatçısı ünvanını da alan çok başarılı bir oyuncu ve yine 1992'de Kültür Bakanlığı Büyük Ödülü'ne lâyık görülmüş. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum." dedi.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!