Ayvalık'tan Midilli'ye gidiş kuyruğu! Uzunluğu fotoğraflara sığmadı!

Tatil için Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden Yunanistan’ın Midilli Adası'na gitmek isteyen vatandaşlar vize için metrelerce kuyruk oluşturdu. Bir vatandaşın kamerasına yansıyan görüntü sosyal medyada hızla yayılırken kullanıcılardan yorumlar da gecikmedi.

Tatil için Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden Yunanistan’ın Midilli Adası'na gitmek isteyen vatandaşlar vize için metrelerce kuyruk oluşturdu. Balıkesir Ayvalık’tan vapur ile Midilli Adasına gitmek isteyen yüzlerce vatandaşın oluşturduğu uzun kuyruk telefonla görüntülendi. Sosyal medyada hızla yayılan görüntü gündem oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları tatil için Ayvalık'ın tercih edilebileceğini söylerken bazı sosyal medya kullanıcıları ise ''Bu kadar insan neden gider, o kuyrukta neden saatlerce bekler? Parası çok olduğu için mi daha ucuz olduğu için mi?'' şeklinde yorum yaptı.

 
İşte Semih Çelik tarafından katledilen İkbal'in son görüntüsü! İki genç kızı canice öldüren Semih Çelik'in odası görüntülendi! Macron'un İsrail çağrısına Netanyahu'dan cevap: Ayıp!
Sonraki Haber