Bahar Candan ile tartışan Seçil Erzan artık farklı koğuşta! Erzan'dan yeni talep

Marmara Kapalı Cezaevi’nde aynı koğuşta kalan dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanan Bahar Candan ve yüksek karlı güvenilir fon adı altında birçok futbolcuyu dolandıran Seçil Erzan arasında kavga çıkmıştı. Yaşanan anlaşmazlıkların ardından Seçil Erzan ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Seçil Erzan'ın koğuşu değişti, artık tek kişi kalıyor. Erzan'ın yeni talebi ise dikkat çekti.

Marmara Kapalı Cezaevi’nde aynı koğuşta kalan dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanan Bahar Candan ve yüksek karlı güvenilir fon adı altında birçok futbolcuyu dolandıran Seçil Erzan arasında kavga çıkmıştı.

BAHAR CANDAN, SEÇİL ERZAN’A ‘DOLANDIRICI’ DEDİ

Gazeteci Emrullah Erdinç, kavgayla ilgili detayları şu şekilde anlatmıştı:

Seçil Erzan ile Bahar Candan’ın cezaevinde ‘dolandırıcı’ kavgası! Marmara Kapalı Cezaevinde aynı koğuşta kalan fon vurgunu sanığı Seçil Erzan ile dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklu olan Bahar Candan kavga ettiler. Bahar Candan’ın Erzan’a ‘Dolandırıcı’diye hitap etmesi üzerine tartışma başladı. Erzan’ın  ‘Sen de dolandırıcılık suçlamasıyla buradasın’ diye karşılık vermesi üzerine Candan ses tonunu yükselterek ‘Dolandırıcı, dolandırıcı, dolandırıcı’ diye sürekli bağırması üzerine infaz koruma memurları koğuş içerisine girdiler. Önce ikiliyi sakinleştiren memurlar, ardından Erzan’ın şikayeti üzerine tutanak tuttular. Aynı koğuşta kalan kardeşi Nihal Candan’ın sağlık gerekçeleriyle tahliye olmazı üzerine psikolojisi iyice bozulan Bahar Candan’ın sürekli olarak Seçil Erzan’la tartıştığı için cezaevi yönetiminden sürekli uyarı aldığı öğrenildi.

SEÇİL ERZAN'IN KOĞUŞU DEĞİŞTİ!

Seçil Erzan, Bahar Candan'dan şikayetçi olmuştu. CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz, Seçil Erzan'la ilgili olarak şu bilgileri paylaştı:

Bahar Candan ve Seçil Erzan farklı suçlardan nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla Marmara Cezaevi’nin 9. Koğuşunda kalıyorlardı. İki arasında bazı anlaşmazlıklar yaşanıyordu. Bahar Candan erken uyuduğu ancak Seçil Erzan’ın geç saatlere kadar çalıştığı için ışık açısından bir anlaşmazlık yaşandı ilk olarak. Sonrasında da bir televizyon problemi yaşandı. Bahar Candan’ın sürekli televizyon izlemek istediği ancak Seçil Erzan’ın televizyon izlemek istemediği öğrenildi. Özellikle haber programlarını, televizyonun sesini bile duymak istemediği belirtildi. Anlaşmazlıklar sonrası tarafların avukatları harekete geçti.

Seçil Erzan’ın koğuşunun Bahar Candan’dan ayrılması için bir dilekçe sunuldu ve kabul edildi. Seçil Erzan artık koğuşunda tek kalıyor. Erzan’ın koğuşunda televizyon ve buzdolabı istemediği sadece kitap istediği edinilen bilgiler arasında.

SEÇİL ERZAN'DAN EV HAPSİ TALEBİ

Erzan’ın avukatları ayrıca cezaevi hapsinin ev hapsine dönmesi için bir dilekçe sundular. Annesinin sağlık durumu nedeni ile psikolojik rahatsızlık öne sürülerek bir dilekçe sunuldu.

Kerem Aktürkoğlu: Tüm hayallerimi gerçekleştiriyorum! Yer bilimci Naci Görür, Adana depremi sonrası üstüne basa basa uyardı! MasterChef Türkiye fragmanı yayınlandı! Haftanın kaptanı kim oldu?
Sonraki Haber