Bahar Candan, örgütün kasası çıktı! 41,5 milyonluk vurgunda bomba detaylar geliyor...

ÖRGÜTÜN KASASI: BAHAR CANDAN

İddianamede suç örgütünün lideri Onur Apaydın ve İlker Oflu olarak ifade edilirken sazan sarmalı yöntemiyle sözde kamu kurumlarından aldıkları araçları piyasa fiyatlarından yüzde 25 indirimli bir şekilde vatandaşlara satma vaadinde bulunulduğu anlatıldı.

Örgütün yaklaşık 41 milyon 526 bin lira dolandırıcılık eyleminde bulunduğu da ortaya çıkarken Bahar Candan'ın, örgütün gizli muhasebecisi ve kasası olduğu ifade edildi.

İddianameye göre Bahar Candan, örgütün bankacılık, nakit para işlemleri ya da sanal para ödemelerini kendi hesabı üzerinden gerçekleştirdi.

Candan kardeşlerin sosyal medyada yüksek takipçilerinin olmasının mağdurların şebekeye güven duymasına neden oldukları da vurgulandı.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum