Bahar Candan, örgütün kasası çıktı! 41,5 milyonluk vurgunda bomba detaylar geliyor...

"BAHAR CANDAN, ONUR'DAN ALDIĞI PARAYI ÇEVREYE SAÇIYORDU"

İddianamede yer alan şüpheli ifadelerine göre ise Nihal Candan ile Onur Apaydın'ın 7 senelik bir birliktelikleri olduğu da belirtildi.

İddianamede yer alan bir müşteki, "Operasyondan yaklaşık 15 gün önce bir otelin çok lüks restoranında yemeğe davet edildim. Bahar ve Nihal de vardı. Hatta 2 yan masada onların annesi oturuyordu. O akşam Onur, Bahar Candan’ların evinde kaldı. Yemekten sonra bir gece kulübüne gidildi. Gece kulübünde Bahar Candan, Onur’dan aldığı parayı çevreye saçıyordu." dedi.

Yine iddianame yer alan başka bir tanığın ifadesine göre ise Nihal Candan'ın örgütün kasası konumunda olduğu ve 2018 yılında Apaydın'ın güzellik salonu açıp kara para faaliyetlerini bu iş yeri üzerinden devam ettirdiği yer aldı.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı