Bahar dizisinde Bahar için donör aranıyor! Evren'den Timur'a donör ol çağrısı! Bahar kabul edecek mi?

Bahar bu akşam sezon finali bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizide bu akşam şok eden olaylar yaşandı. Bahar ve Timur arasında yaşanan gerilim Bahar'ın sağlığını bozuyor. Peki Bahar'ın nakli gerçekleştirilebilecek mi?

Bahar her hafta salı günü Show ekranlarında yayınlanıyor. Bahar dizisinde neler yaşandı? İşte Bahar dizisi son bölümden detaylar...

BAHAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Umay ve Parla trafik kazası geçirir. Hastaneye kaldırılırlar. Herkes Umay ve Parla'nın haberini alır ve hastaneye gelir. Rengin ve Bahar hastanede gerilir, Timur ne yapacağını bilemez.

Nevra, son bir kez Bahar ve Timur'u barıştırmak için bir araya getirir. Bu sırada Necmettin hakkında ki gerçeği öğrenir! Avukat Ayhan, Bahar'a Aziz Yavuzoğlu'nun tüm mirasını ona bıraktığını açıklar.

Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'daki geleceği için karar verildi Tek başına kalabalığın önünde durdu Benzine indirim geldi, tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Tarım Kredi Market, bakliyat, makarna, un ve salçalarda indirim yaptı! 2 sigara grubuna daha zam geldi Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a yüzde 750 zam yapılacak