Bahçeli’nin açıklaması borsayı nasıl etkiler?

Enflasyonda beklenen hızlı iyileşme Eylül ayı verileri ile gerçekleşmeyince, otoritenin dolar kurundaki değer kaybını son dönemde yavaşlattı. Her ne kadar kurun yavaşlaması, ithal malları üzerinden enflasyon geçişkenliğini de azaltacak olsa da enflasyonla mücadelede tüm yükün TCMB'nin omuzlarına yüklenmesini de haksızlık. Bütçe açığına bakıldığında kamuda tasarrufun istenildiği gibi gitmediği görülüyor. Bu bir yana toplumsal olarak da enflasyon konusunda işbirliği görülmüyor...

Yani kamu küçülmeden ve toplumsal olarak enflasyonun düşeceği yönünde elbirliği ile konsensus sağlanmadan enflasyonda işimiz biraz zor görünüyor. Merkez Bankası’nın, dolar kurundaki değer kaybını yavaşlatırken de, yanlış bir intiba vermeyip bunu piyasaya döviz satarak değil, döviz alma hızını yavaşlatarak yapmasıyla, döviz rezervlerinin de hâlen daha olumlu etkilendiğini not edelim.

Hain saldırıyı hangi terör örgütü düzenledi? Savunma Sanayi'nin kalbine hain saldırı TUSAŞ saldırısı öncesi hainler güvenlik kamerasına böyle yansıdı! NARİN'İ EVDE BOĞARAK ÖLDÜRDÜLER Galatasaray Elfsborg maç özeti ve goller! Youtube geniş özet Instagram kapandı mı? Instagram çöktü mü?