Bakan Işıkhan açıkladı: Maaş farkları ne zaman ödenecek?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıhan, emekliler için verilecek olan zam oranlarının açıklanmasının ardından aylık farklarla ilgili açıklama yaptı. Milyonların merak ettiği emekli maaş farkları ne zaman yatırılacak soruna hakkında Bakan Işıkhan yanıt verdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ev sahipliğinde “Türkiye Yüzyılının Emektarları Çalıştayı” düzenlendi. Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Kazım Ergün ve Memur-Sen Emekliler Komisyon Başkanı Ali Küçükkösen’in de katıldığı çalıştayda konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin ekonomik refahı, sosyal refahı, çalışma yaşamı ile ilgili kültürel miras ve kuşaklararası aktarım ve bilimsel faaliyetler olmak üzere 4 ana başlık altında gerçekleştirecek çalışmaları sene içerisinde hayata geçireceklerini bildirdi.

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!