Bakan Şimşek'ten asgari ücret açıklaması: Yaşam standartları yükselecek

SÖZLEŞMELERİ FESHETTİK

Sözleşmeleri feshetmiş durumdayız.zuat çerçevesinde fatura ve mali konularda incelemeyi yaptı ve yapmaya devam ediyor. İncelemelerimizi tamamladık. Müfettişlerimizin raporlarına dayanarak 2 hastanenin sürecini tamamladık. Sözleşmeleri feshetmiş durumdayız.

Özel hastanelere ilişkin yapılmış ödemeler var ise tespit edilen hususlar doğrultusunda geçmişe dönük olarak faizi ile birlikte sözleşme kapsamındaki cezaları tahsil ediyoruz. Çalışmalarımız risk analizi kapsamında soruşturmalarımızı yürütüyoruz. Yerinde incelemelerimizi gerçekleştiriyoruz. İnsanlık dışı olay CİMER’e gelen bir şikayet üzerine ortaya çıktı. Vatnadaşlarımızdan ALO 170 ve CİMER üzerinden bize bildirilen her konuyu titizlikle takip ediyoruz.

Hakan Şükür'den tepki çeken Fethullah Gülen paylaşımı Galatasaray ligi şampiyon tamamlayacak! Fenerbahçe'ye 3 puan fark... FETÖ elebaşı Gülen’in ölümü sonrası Pensilvanya'daki evi görüntülendi! Gram altında tarihi zirve! Bakan Şimşek: Yaşam standartları yükselecek Son depremde oluştu! Çatlakları bez parçaları ile kapatıyor!