Bakan Vedat Işıkhan açıkladı: SGK 344 sözleşmeli personel alımı yapacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere toplam 344 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Personel alım ilanını Bakan Vedat Işıkhan açıkladı...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere toplam 344 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Peki personel alımı başvuruları nasıl ve nereden yapılır? Sözleşmeli personel alım koşulları nedir? İşte başvuru detayları...

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

SGK personel alımı yapılacak kadrolar belli oldu. İşte o kadrolar...

Büro Personeli (BP1): 260
Büro Personeli (BP2): 24
Koruma ve Güvenlik Görevlisi: 14
Teknisyen (Elektrik-Elektronik): 1
Destek Personeli (Aşçı): 45

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular 5 Haziran 2024 tarihi itibariyle başlamış olup, 14 Haziran 2024 tarihine kadar e-Devlet Kapısı üzerinden Sosyal Güvenlik Kurumu - Kariyer Kapısı hizmeti veya Kariyer Kapısı(https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) üzerinden (e-Devlet şifresi ile giriş yaparak) yapılabilecek.

BAŞVURU KOŞULLARI NEDİR?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • En az lise veya dengi okul mezunu olmak.
  • KPSS'den (2022) puan almış olmak.
  • Başvurulan pozisyona ait özel şartları taşımak.

Unutmayın: Başvurular sadece e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabilmektedir. Başvurularla ilgili herhangi bir sorunuz olursa, SGK'nın resmi internet sitesini veya Kariyer Kapısı'nı ziyaret edebilir veya 115 Alo 170 SGK Çağrı Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Bakan Tunç duyurdu! Burdur ve Karabük'e idare mahkemesi kuruluyor Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya düğün sonrası davette ortaya çıktı... MasterChef'te haftanın galibi belli oluyor! 3. dokunulmazlık kimin?
Sonraki Haber