Bakan Yerlikaya duyurdu: GRİ kategorideki terörist etkisiz hale getirildi

Gri kategoride yer alan PKK/KCK terör örgütü mensubu bir terörist daha etkisiz hale getirildi. Bakan Yerlikaya gelişmeyi, "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmayacağız, duraksamayacağız." diyerek duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Gri kategoride yer alan PKK/KCK terör örgütü mensubu bir terörist daha etkisiz hale getirildi." bilgisini paylaştı.

Bakan Yerlikaya'nın paylaşımı şu şekilde:

GRİ kategoride yer alan Zafer (Kod adlı) Özcan Günay isimli PKK/KCK terör örgütü mensubu terörist Mardin ili Savur kırsalında Jandarma ve Emniyet birimlerimizce yapılan ortak istihbari çalışmalar neticesinde gerçekleştirilen “GÜRZ-21” operasyonunda silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Mardin ili Savur ilçesi kırsalında J-SİHA ve Zırhlı Araçlar desteğinde, JÖH, JOPER ve PÖH timlerince gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin,

2014 yılında terör örgütüne katıldığı, 2018 yılında Suriye Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekâtında bölücü terör örgütü saflarında yer aldığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına yönelik çok sayıda eylem yaptığı yönünde istihbari bilgiler elde edildi.

Operasyonu gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı ve Kahraman Emniyetimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle🇹🇷 Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmayacağız, duraksamayacağız.

İran'da neler oluyor? İsrail 'saldırı' dedi İran AVM yangını! 26 Ekim 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de Enflasyon ne zaman tek haneye düşecek? O tarihe dikkat çekti!
Sonraki Haber