Bakan Yerlikaya, Narin'in ailesine neden başsağlığı dilemedi? Merak edilenleri cevapladı: Oldukça açık!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin Güran cinayeti soruşturması ile ilgili son bilgileri paylaştı. "Çok hızlı bir şekilde bu olayın aydınlatılacağını düşünüyorum." diyen Yerlikaya, sosyal medya hesabından neden aileye başsağlığı dilemediği sorusuna ise "Oldukça açık, daha fazla bir şey demeye gerek yok" cevabını verdi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Kabine Toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

Yerlikaya, Diyarbakır'da Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada gelinen aşamaya ilişkin, "Şu anda 4 savcı kollukla beraber bu işi yürütüyor. Hep beraber ne olacağını göreceğiz" dedi.

Yerlikaya, "Gözaltı sayısı artabilir mi?" sorusuna, "Savcılara verilen ifadeler doğrultusunda neler ortaya çıkarsa süreç devam eder. Detayı Adalet Bakanımız paylaşır. Tamamen onun görev alanı" yanıtını verdi.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı