Banu Alkan'dan Safiye Soyman'a 'Keşke dilemeseydi' dedirten başsağlığı mesajı! Tepkiler çığ gibi büyüdü

Safiye Soyman, uzun yıllardır MS (Multipl Skleroz) hastalığıyla mücadele eden 47 yaşındaki oğlu Harun Akaröz'ü solunum yetmezliği nedeniyle kaybetti. Oğlunu toprağa veren yakın dostu Safiye Soyman'ı cenaze töreninde yalnız bırakan Banu Alkan, bu da yetmezmiş gibi başsağlığı mesajıyla bir skandala imza attı.

Safiye Soyman, uzun yıllardır MS (Multipl Skleroz) hastalığıyla mücadele eden 47 yaşındaki oğlu Harun Akaröz'ü solunum yetmezliği nedeniyle kaybetti. Biricik oğlunu toprağa veren Safiye Soyman'ı acılı gününde Gülben Ergen ve Seren Serengil gibi isimler yalnız bırakmadı. Harun Akaröz'ün cenaze töreninde gözler Safiye Soyman'ın yakın dostları Seda Sayan ve Banu Alkan'ı aradı.

Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!