Banu Parlak, Engin ve Dilan Polat'la ilgili şikayetini geri çekti! Nilda'nın o sözü Dilan Polat'ı kurtardı

"CAN DALTON BENİ TEHDİT ETTİ"

Dilan Polat savunmasına şöyle devam etti: "Can Dalton bana 'Senin namusunu elinden alacağım' diye mesajlar da iletmişti. Bizi tehdit eden kişilerle aynı dosyada neden yargılanıyoruz bilmiyorum. Gürcistan'a 2018-2019 yıllarında hamilelik dönemimde gittim. Yemek yedim ziyaret ettim döndüm. Sosyal medyada ön planda bir hayat yaşıyorum. Maddi durumumuzun iyi olmasından dolayı farklı yollarla Halil İbrahim Kalkan'ın haraç kesmek istediğini düşünüyorum. Pendik şubemize giderek 'Tabelaları indirin' demişti. Çalışanların elinde ses kayıtları da mevcut. Benim Banu Parlak ile husumetim yoktu. Neden böyle bir konuda beni ve ailemi hedef gösterdi anlamıyorum. Dosyada bahsi geçen kimseyi aile üyelerim dışında yani tanımıyorum. Video için de ben sosyal medyada o dönemde aleyhime paylaşımlar yapılıyordu. Çocuklarım ve ailem için. Kafam çok karışıktı herkes saldırı halindeydi. Suçlamayı kabul etmiyorum."

Dilan Polat müşteki avukatının "Tedbir kararının anasını danasını göreceksin sözlerini kime söylediniz sorusu üzerine" "Benim orada direkt muhatabım yoktu. Kara para aklandığımıza, illegal işler yaptığımıza dair paylaşımlar yapılıyordu. Genel söyledim" dedi.

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! ABD ve 4 ülkeden Orta Doğu kararı! Resmen duyurdular...