Baraj 37. bölüm izle

Baraj 37. bölüm full izlemek için yayında. Salı akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Baraj dizisinin son bölümü tek parça halinde Foxplay platformundan izlenebilecek. Peki, Baraj 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Baraj 37. bölüm ile FOX TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Feyyaz Duman ile Biran Damla Yılmaz’ın Baraj dizisinin 37. son bölümünde; Nazım’ın hayatta kalmak için küçük bir şansı vardır ve Bahar’la Tarık bu şansı bir fırsata çevirerek Nehir’i Nazım’ı kurtarmak için Tarık’la evlenmeye ikna ederler.

Nazım iyileştiğinde Nehir’in neden aniden Tarık’la evlendiğinin peşine düşecektir. Tarık’ın Nehir’le evlendiğini öğrenen Zahra ise öfkesinden dolayı büyük bir sırrı ortaya çıkaracaktır. Nehir, Nazım’la olan yanlış anlaşılmayı düzeltemeden kendini büyük bir tehlikenin içinde bulur. Nazım, Tarık, Bahar ve Zerrin, Nehir’i bulmak için birlik olmak zorundadırlar.

Nazım ve Tarık, düşmanlıklarını bir kenara bırakıp Nehir’i kurtarabilecekler midir? Zahra ve İbrahim ise Halit’ten kurtulabilmenin tek yolunun ona bir oyun oynamak olduğuna karar verirler.

Baraj 37. bölümünü izlemek için tıklayınız

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle