Bartın'daki Mescier Demir Çelik fabrikasında patlama; 10 işçi yaralandı

Bartın'da demir çelik fabrikasında meydana gelen patlamada 10 işçi yaralandı. Yaralanan işçilerin tedavileri için hastaneye kaldırıldığı ve durumlarının takip edildiği bildirildi.

This browser does not support the video element.

Bartın Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Mescier Demir Çelik fabrikasında meydana gelen patlamada 10 işçi yaralandı. Patlamanın ark ocağında gerçekleştiği öğrenildi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda 112 ambulansı sevk edildi.

Yaralanan işçilerin tedavileri için hastaneye kaldırıldığı ve durumlarının takip edildiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, patlamanın nedeni henüz belirlenemedi.

KAZANIN ETRAFINDA ÇALIŞAN İŞÇİLER YARALI

Fabrika içindeki hurda demirlerin eritildiği kazanlarda, bilinmeyen nedenle patlama oldu. Büyük gürültüye neden olan patlamada, kazanın etrafında çalışan 10 işçi yaralandı.

Patlama sonrası fabrikaya sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İşçilerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

FETÖ elebaşı Gülen öldü mü ölmedi mi? Yeğeni açıkladı Serhat Akın bir daha yürüyemeyebilir Otobüste kavga: sürücü ile yolcu araçtan inip birbirine girdi Kreşte skandal! 21 aylık bebeğe uyurken tokat kamerada Tır ile işçi servisi çarpıştı: 1 ölü, 14 yaralı 5,9'luk deprem Kale'de asfaltı çatlattı, yollar kapandı