Başarılı Voleybolcu İlkin Aydın kimdir? İlkin Aydın kaç yaşında, nereli?

İlkin Aydın kimdir? Başarılı bir voleybolcu olan ve yılın en başarılı sporcusu seçilen İlkin Aydın neden bu kadar çok merak ediliyor. İlkin Aydın kaç yaşında, nereli? Hangi takımda görev alıyor?

İlkin Aydın kimdir? Başarılı Türk voleybolcu bugün sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Peki İlkin Aydın kaç yaşında? İlkin Aydın kariyeri hakkında tüm detaylar...

İLKİN AYDIN KİMDİR, NERELİ?

5 Ocak 2000 yılında Ankara'da dünyaya gelen Aydın, voleybola genç yaşta başladı.İlkin Aydın, başarılı Türk voleybolculardan biridir. Smaçör pozisyonunda görev alan Aydın, şu anda Galatasaray forması giymektedir.

İLKİN AYDIN KARİYERİ

  • Başarılı bir milli voleybolcu: Aydın, uzun yıllardır çeşitli yaş kategorilerinde milli takımda yer alıyor. 2023 yılında ise unutulmaz bir başarı elde ederek, hem VNL Milletler Ligi'nde hem de Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı ile birlikte altın madalya kazandı 
  • Galatasaray'da mücadele ediyor: Profesyonel kariyerine 2017 yılında Galatasaray'da başlayan Aydın, o zamandan beri formasını başarıyla terletmeye devam ediyor.

İlkin Aydın, Türk voleybolunun yükselen yıldızlarından biri olarak görülüyor.

Kassam Tugayları'nın lideri Said Atallah öldürüldü Meteorolojiden Marmara Bölgesi için sağanak yağış uyarısı! Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Sosyal medya yıkıldı!
Sonraki Haber