"Hakeme söven Okan Buruk hocamın ağzına sağlık! 80 milyonun dili oldun. Nobre'ye küfür ettiğin için seni tebrik ediyorum hocam"

"AĞZINA SAĞLIK HOCAM"

Batuhan Karadeniz, maç sonrası karşılaşmayı değerlendirirken, hakeme küfür eden Okan Buruk'a da teşekkür etti. İşte Batuhan Karadeniz'in açıklamaları:

Sen harika bir tandem olan Abdülkerim ile Sanchez’i niye boyursun abi? Abdülkerim’in ne işi var sol bekte? Bir önceki maçta 11’de oynattığın Kazımcan’a 20 dakika şans veremiyor musun? Bu oyuncu değişikliklerine ben anlam veremiyorum. Kaç maçtır şans vermediğin Bakambu’yu Allianz Arena’da oyuna niye alıyorsun? Tamam gol attı ama saçma bir değişiklik. Tete denen gudubeti alma oyuna dedim. Bizde bir Oktay Delibalta vardı, kenara gelirdi gol yerdik. Bu adam da aynı. Böyle şanssız oyuncular vardır.

Semih Çelik'i destekleyip örgütleştiler: Bebek bacakları keseceğiz! Kız çocuğunun genital bölgesine kolonya döktürüp yaktırdılar! Fatih Portakal'a göre Süleyman Soylu'nun suçlu olduğu cinayetler! Adli bilişim uzmanından banka müşterilerine uyarı! İki genç kızı canice öldüren Semih Çelik'in odası görüntülendi! İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak yağış geliyor...