Bayramda çalışanlar ne kadar mesai alacak? İşte kuruşu kuruşuna hesap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayram tatilini 9 gün olarak duyurmasının ardından, bayramda çalışacak olanlar mesai ücretlerini merak etmeye başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Uzmanı Özgür Erdursun, Ramazan Bayramı tatilin 9 güne çıkarılması sonrası çalışanların ne kadar mesai ücreti alacaklarını hesapladı. Peki bayramda çalışanlar ne kadar mesai alacak? İşte detaylar...

Ramazan Bayramı tatili başladı.  Ramazan Bayramı arefesinden önceki ilk iş günü olan 8 Nisan Pazartesi ile yarım gün mesainin olduğu 9 Nisan arefe günü idari izin olarak kararlaştırıldı. Buna göre; Bayram tatili 6 Nisan Cumartesi günü başlayıp 14 Nisan Pazar sona erecek.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? Victor Osimhen'in Galatasaray'a transferinin perde arkası aralandı!