Bebeğinin yastığını elinden bırakamadı!

Hakkari Yüksekova'da, astsubay eşini ziyarete gittiği üs bölgesinden evine arabayla dönerken, PKK'lı teröristlerin yola önceden kurduğu el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 25 yaşındaki Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya için Dağ Komando Tugay Komutanlığı'nda cenaze töreni düzenlendi.

Hakkari Dağ Komando Tugay Komutanlığı'nda yapılan törenin ardından şehit Nurcan Karakaya ile geçen yıl 19 Ekim'de dünyaya gelen 10 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya'nın cenazeleri, helikopterle Yüksekova ilçesine gönderildi. Şehit anne ve bebeği için Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda da uğurlama töreni düzenlendi.


Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı Katilin annesi mahkemede "iyi ki yapmışlar" dedi Tarım Kredi'den rafları indirimle dolduracak yeni Ekim fırsatları! Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı Meteorolojiden Marmara Bölgesi için sağanak yağış uyarısı!