Begüm Öner kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Begüm Öner kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? Sinema ve tiyatro oyuncusu olan Begüm Öner yer aldığı başarılı işlerle adını duyurmayı başarmıştır. Sizler için Begüm Öner’in hayatını derledik. Begüm Öner kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Begüm Öner kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? İçin bulunduğu projelerde başarılı bir oyunculuk sergileyerek adını duyuran Begüm Öner’in hayatını sizler için derledik. 2004 yılından beri aktif bir şekilde oyunculuk hayatına devam etmekte olan Begüm Öner kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Begüm Öner kimdir?

Begüm Öner 7 Mart 1989 yılında Batı Almanya’da doğmuştur. Annesiyle babasının iş sebebiyle Batı Almanya’ya gittiği dönemde doğmuştur. 1992 yılında iki buçuk yaşındayken Türkiye’ye döndü. İstanbul’da 10 yaşında bir ajansa yazıldı ve şöhret olmaya başladı. Reklam filmleri ve dizilerde oynadı. İlk kez 11 yaşında bir çikolata reklamında oynadı.

Televizyon ve dizi oyunculuğu kursuna gitti. İstanbul Ticaret Üniversitesi İstatistik Bölümünden mezun oldu.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinde pastacı Sami beyin kızı Elvan karakterini canlandırmaktadır. 2015 yılında rol arkadaşı Ceyhun Fersoy ile evlenmiştir.

Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... İşgalci İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı Merkez'den yeni adım! Zorunlu karşılık oranlarını değişti
Sonraki Haber