Berfu Yenenler'in "ünlü olmak hiç aklımda yoktu" sözlerine Hülya Avşar'dan şok açıklama!

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, Hülya Avşar'ın programına konuk oldu. Programda Yenenler, "Ünlü olmak hiç aklımda yoktu" itirafında bulundu. Bu sözlere Avşar'dan esprili bir yanıt geldi ve bu durum sosyal medyada gündem oldu.

 

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, Hülya Avşar'ın konuğu oldu. Programda Yenenler, "Ünlü olmak hiç aklımda yoktu" itirafında bulundu. Bu sözlere Hülya Avşar'dan esprili ve sivri bir yanıt geldi ve bu durum sosyal medyada gündem oldu.

NELER YAŞANDI?

Berfu Yenenler, Hülya Avşar'ın programına konuk olarak hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalardan biri de "Ünlü olmak hiç aklımda yoktu" oldu. Yenenler, bu sözleriyle şaşkınlık uyandırırken, Hülya Avşar esprili bir şekilde "Senin gibi güzel bir kadının aklında olmaması mümkün mü?" diye yanıt verdi.

SOSYAL MEDYADA DİKKAT ÇEKTİ

Hülya Avşar'ın bu sözleri, sosyal medyada yankı buldu. Kimi kullanıcılar Avşar'ın yorumunu beğenirken, kimileri ise samimiyetsiz buldu.

Bazı kullanıcılar, Berfu Yenenler'in güzelliğinin ve yeteneğinin onu ister istemez ön plana çıkardığını savundu. Diğer kullanıcılar ise Yenenler'in samimiyetine vurgu yaparak, her zaman ün peşinde olmadığını ve bu durumun doğal bir gelişme olduğunu belirtti.

Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Sosyal medya yıkıldı! New York borsası son işlem gününde yükselişle kapandı Kerem Aktürkoğlu cevapladı: Icardi ile aralarında bir sorun mu var?
Sonraki Haber