Bergen filminde başrol oynayan Farah Zeynep Abdullah başarıyı kaldıramadı

Rol aldığı Bergen filmiyle son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan oyuncu Farah Zeynep Abdullah, kendisine gelen tüm eleştirilere önce tek tek, ardından ise toplu bir cevap verdi. Günaydın yazarı Bülent Cankurt, Farah Zeynep Abdullah'ın bu hareketi için''Eleştirilere en güzel cevap başarıdır ancak bunun farkında değil. Bence böyle yapmakla başarısını gölgeliyor, yazık.'' dedi.

'Acıların Kadını' olarak tanınan Belgin Sarılmışer'in hayatının anlatıldığı 'Bergen' filminde rol alan Farah Zeynep Abdullah son dönemde magazin gündeminde en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. 1989'de 30 yaşındayken eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen Bergen'in hayatını canlandıran Farah Zeynep Abdullah filmin ardından aralarında ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişi tarafından eleştiri ve yorum yağmuruna tuttuldu. Kendisine yapılan her eleştiriye tek tek yanıt vermeye çalışan Abdullah son olarak toplu bir açıklamada bulundu. Günaydın yazarı Bülent Cankurt konuyu bugünkü köşesine taşıdı.


İşte Bülent Cankurt'un 'Başarıyı Kaldıramadı' başlıklı yazısı...


''Farah Zeynep Abdullah'ın ortak yapımcısı ve başrolü olduğu 'Bergen'i bugüne kadar yaklaşık 5.5 milyon kişi izledi ve film 155 milyon liranın üzerinde hasılat yaptı. Abdullah, bu başarısına rağmen galadan bu yana eleştiri oklarını da üzerine çekti.

Nuri Alço'dan Selçuk Ural'a, Mahsun Kırmızıgül'den sosyal medyadaki takipçilerine kadar birçok kişiden eleştiri aldı. Bu işlerde övgü kadar eleştiri de normaldir ancak Abdullah, her eleştiriye laf yetiştirmeye çalışıyor.

Kıyafeti eleştiriliyor cevap veriyor, kazandığı para konuşuluyor cevap veriyor, vergi iddiaları ortaya atılıyor cevap veriyor. Yetmezmiş gibi bir de Instagram'dan toplu cevap verdi.

Bu kez bütün eleştirileri ve iddiaları alt alta sıralamış ve "Hayal ettik, filmimizi yaptık, iyi ki yaptık. Yapılan kalıyor, gerisi boş" yazmış.

Eleştirilere en güzel cevap başarıdır ancak bunun farkında değil! Filmini milyonlarca kişi izlemiş, milyonlarca da para kazanmışsın, bunun keyfini çıkarsana! Demek ki, başarıyı kaldıramıyor, bence böyle yapmakla başarısını gölgeliyor, yazık!!!''

 

TikTok yöneticileri ABD mahkemesinde! İşte detaylar... MSB duyurdu: 57 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi Ömer Çelik: Cenazeler siyasi partilerin nutuk atacağı yer değil
Sonraki Haber