Beşiktaş Giovanni van Bronckhorst'a kavuştu! Hollandalı teknik adamdan ilk açıklama: "Kulübün hak ettiği kupaları kazanacağız"

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, İstanbul'a geldi. Hollandalı çalıştırıcı yaptığı ilk açıklamada Beşiktaş'ta olmaktan dolayı büyük mutluluk ve heyecan duyduğunu belirtti.

Beşiktaş, yeni teknik direktörüne kavuştu. Siyah-beyazlıların anlaşmaya vardığı Giovanni van Bronckhorst, İstanbul Havalimanında açıklamalarda bulundu.

VAN BRONCKHORST: "KUPALAR KAZANMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞMAYA HAZIRIM"

Giovanni van Bronckhorst yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum burada olduğum için. Benim için yeni bir meydan okuma olacak bu. Çok çalışmaya hazırım. Kupalar kazanmak için çok çalışmaya hazırım. Heyecanlıyım. Bu kulübe hak ettiği başarıları ve kupaları getirme konusunda heyecan duyuyorum." ifadelerini kullandı.

İMZA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Beşiktaş Giovanni van Bronckhorst için başkan Hasan Arat’ın katılımıyla 14 Haziran Cuma günü saat 11.00’de Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi’nde imza töreni düzenlenyecek.

İtalya’da korkutan manzara! Yüzlerce kişi evlerinden tahliye edildi... Orman yangını görülen illerde sıcaklıklar yükseliyor mu? Borsa günü yükselişle tamamladı! İşte günün en çok işlem gören hisse
Sonraki Haber