Beşiktaş sessiz sedasız zirveye yürüyor!

12 maçtır mağlubiyeti unutan Beşiktaş, lider Başakşehir ile puan farkını 6'ya, ikinci Galatasaray ile ise 3'e indirdi. Siyah-beyazlı ekipte şampiyonluk hesapları yapılmaya başlanırken, en azından ikinci olup Devler Ligi vizesi alınmak isteniyor.

Ligde 11 maçtır kaybetmeyen ve yeniden zirve yarışına dahil olan Beşiktaş, lider Başakşehir’in 2 puan kaybettiği haftada hata yapmadı. Kara Kartal, zorlu Sivas deplasmanında Domagoj Vida ve Burak Yılmaz’ın attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Tam 12 maçtır ligde mağlubiyet yüzü görmeyen Siyah-Beyazlılar bu sonuçla puanını 56’ya yükseltti. Üst üste oynadığı son 5 maçını da kazanan Beşiktaş, zirveyle arasındaki puan farkını da iyice eritti.

AVANTAJA ÇEVİRDİ

Son dönemdeki formuyla dikkat çeken ve rakiplerinin puan kayıplarını avantaja çeviren Kara Kartal, ligin bitimine 5 hafta kala yeniden şampiyonluk hesaplarına başladı. Puan farkını lider Başakşehir’le 6’ya, 2. sıradaki Galatasaray’la da 3’e indiren Siyah-Beyazlı ekip, en kötü ihtimalle sezonu Şampiyonlar Ligi bileti alarak tamamlamayı hedefliyor.

Levent Ümit Erol, Sedat Peker'e övgüler yağdırdı! Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan Sıla bebek hayatını kaybetti! İmalat canlanacak! KOBİ'ler için 2,3 milyar dolarlık kaynak sağlandı
Sonraki Haber