Beşiktaş yönetimi Semih Kılıçsoy için harekete geçti! Milli futbolcunun maaşında artışa gidiliyor

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un maaşında artışa gidiliyor. 12 milyon TL yıllık ücret kazanan Semih Kılıçsoy'a zam yapılacak.

Beşiktaş yönetimi Onur Bulut'a yaptığı maaş iyileştirmesinin ardından Semih Kılıçsoy için de harekete geçti.

Siyah-beyazlı yönetim, geçtiğimiz günlerde Onur Bulut'un maaşını 16 milyon TL'den 24 milyon TL'ye çıkarmıştı. Yüzde 50 zam yaparak oyuncusunu motive eden ve mental olarak da sıkıntılı döneminde desteğini gösteren Beşiktaş için sırada 19 yaşındaki Semih Kılıçsoy var.

Geçen sezon 5 yıllık kontrat imzalanan ve sözleşmesine de serbest kalma maddesi yazılmayan genç forvet, 12 milyon TL yıllık ücret kazanıyor. Milli futbolcunun da takımdaki değeri ve maaş dengesi düşünülerek sözleşmesinin iyileştirilmesi planlanıyor. Önümüzdeki günlerde Semih Kılıçsoy'un da yıllık ücretinin Onur Bulut'ta olduğu gibi artırılması bekleniyor.

ASTON VILLA REDDEDİLMİŞTİ

Bu yaz 16 milyon Euro bonservis, 2 milyon Euro bonus ve Alex Moreno'yu da takas olarak teklif eden Aston Villa'ya olumsuz yanıt verilmişti.

Semih Kılıçsoy, Beşiktaş A Takım formasıyla 45 maça çıktı. 19 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 12 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.

(Sabah)

Oya İloğulları Gönül Dağı dizisinden Kirli Sepeti'ne transfer oldu... Kerem'in şovu Şampiyonlar Ligi'nde de devam ediyor! İtalya’da korkutan manzara! Yüzlerce kişi evlerinden tahliye edildi...
Sonraki Haber