Beşiktaş'ın Frankfurt maçı ilk 11'i belli oldu! Giovanni van Bronckhorst Semih Kılıçsoy beklentilerini boşa çıkarttı: Taraftarın tepkisi sonuç vermedi

UEFA Avrupa Ligi lig aşaması ikinci hafta maçında Beşiktaş sahasında Eintracht Frankfurt'u konuk ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst sahaya çıkacak 11'ini belirlerken, taraftarın gözü Semih Kılıçsoy'da. Giovanni van Bronckhorst yine beklentileri boşa çıkarttı ve Semih Kılıçsoy'a ilk 11'de yer vermedi.

GIOVANNI VAN BRONCKHORST'TAN SEMİH KILIÇSOY KARARI

UEFA Avrupa Ligi lig aşaması ilk haftasında Ajax deplasmanında 4-0 gibi ağır bir mağlubiyet alan Beşiktaş, ikinci hafta maçında Alman ekibi Eintracht Frankfurt'u ağırlıyor. Mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkacak olan Kara Kartal'ın mücadelesi saat 22.00'de başlayacak.

Kefen yok, kemikler sonradan bırakılmış olabilir! Kerem Aktürkoğlu Atletico Madrid’e de gol attı Memur ve emeklinin 2025'te maaşı ne kadar olacak? Bakanlık hileli gıdaları tek tek ifşa etti Listede kimler var kimler...Kamala Harris'in eşi, Zelensky, Zuckerberg Togg'un sedan modeli Teknofest Adana'da!