Ahmet Çakar: “Beşiktaş’ta Ciro Immobile kırmızı kartla atılmalıydı! Sivaslı rakibine tokat attı, boynuna ve ensesine vurdu! Hakem görüyor ama oyundan atamıyor”

Eski hakem olan ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Ciro Immobile'nin Sivasspor maçında kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi. Ahmet Çakar, hakemin gözü önünde Ciro Immobile'nin rakibine tokat attığını söylerken, pozisyonun net bir kırmızı kart olduğunu belirtti.

AHMET ÇAKAR: "CİRO İMMOBİLE ATILMALIYDI!"

Süper Lig'in 4. hafta maçında Beşiktaş, sahasında ağırladığı Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Maça ise Ciro Immobile'nin sarı kart gördüğü pozisyon damga vurdu. Eski hakem olan Ahmet Çakar, İtalyan oyuncunun bu pozisyonda kırmızı kart görmesi gerektiğini belirtti.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum