Beşiktaş'ta herkesi şaşkına çeviren olay ilk kez açıklandı: "Arabistan kulübü ile anlaştık, uçağa binmedi. Eyüpspor’la anlaştık, tesislerin arka kapısından kaçmış"

Takımdan ayrılması gündemde olan isimlerle ilgili Hüseyin Yücel şunları söyledi, "Bugüne kadar 24 oyuncu gitti. 12 oyuncu geldi. Üç kişi kaldı Amartey, Aboubakar ve Chamberlain... Amartey çok garip... Arabistan kulübü ile anlaştık, uçağa binmedi. Eyüpspor’la anlaştık, bizim tesislerin arka kapısından kaçmış. ‘Almanya’ya İngiltere’ye gideceğim diye tutturmuş; ‘Transfer dönemi kapandı’ deyince de ‘Nasıl bitti’ diyormuş. Bunların menajerleri de aynı. Lisans çıkarmadığımız takdirde paralarını talep etme hakları var. Maliyetleri 17 milyon Euro..." 

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum