Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar krizi! Yönetimin eli kolu bağlandı

Ciro Immobile'yle hücum hattını güçlendiren Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar kadroda düşünülmüyor. Bir forvet transferi daha yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Abobuakar'ın takımda kalması halinde santrfor takviyesinden vazgeçecek.

Transfer döneminde şu ana kadar kadrosuna 3 takviye yapan Beşiktaş, takımdan ayrılacak isimler için de çalışmalarına devam ediyor.

Sabah gazetesinde yer alan haberde Siyah-Beyazlılar'ın Ciro Immobile'nin yanına bir forvet takviyesi daha yapmak istediği belirtildi.

Haberde, Vincent Aboubakar'ın kadroda düşünülmediği ancak tecrübeli oyuncunun kontratının sonuna kadar Beşiktaş'ta kalmak istediği ifade edildi. Aboubakar'ın Siyah-Beyazlılılar'la 1 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor.

TRANSFERİ ETKİLEYEBİLİR

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın takımdan ayrılmaması durumunda forvet transferinden vazgeçileceği belirtildi.

Takımda düşünülmeyen isimlerden Daniel Amartey'nin Suudi Arabistan'dan bir takıma kiralanması için Siyah-Beyazlılar'ın anlaşma sağladığı ancak 29 yaşındaki futbolcunun bu teklifi geri çevirdiği aktarıldı.

TikTok yöneticileri ABD mahkemesinde! İşte detaylar... MSB duyurdu: 57 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi Ömer Çelik: Cenazeler siyasi partilerin nutuk atacağı yer değil
Sonraki Haber