Beşiktaş’ta şok gerçek yıllar sonra ortaya çıktı: “Ahmet Nur Çebi Mario Balotelli ile anlaştığını söyledi. Ben de görevi bırakacağımı söyledim. Transfer 5 dakikada iptal oldu”

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, Mario Balotelli’nin iptal olan transferiyle ilgili yıllar sonra itirafta bulundu. Dönemin başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Mario Balotelli ile anlaştığını söyleyen Sergen Yalçın, görevi bırakacağını söylemesi üzerine transferin iptal olduğunu itiraf etti.

SERGEN YALÇIN: AHMET NUR ÇEBİ MARİO BALOTELLİ İLE ANLAŞMIŞTI!

Ocak 2020-Aralık 2021 tarihleri arasında Beşiktaş’ın teknik direktörlük koltuğunda oturan ve kulübe 1 Süper Lig 1 de Türkiye Kupası zaferi yaşatan Sergen Yalçın, yıllar sonra şok bir transfer itirafında bulundu. Sergen Yalçın’ın bu itirafında Ahmet Nur Çebi’nin Mario Balotelli transferini bitirmesi ve sonrasında yaşananlar yer aldı.

Genç kızın kafasını kesip surlardan attı! Detaylar kan donduruyor... Fatih'teki cani ilk cinayeti nasıl işledi? Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! Katilin annesi mahkemede "iyi ki yapmışlar" dedi Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı Osimhen'in değeri 25 milyon euro düşürüldü, En-Nesyri'nin değeri arttı