Beşiktaş'tan Nicola Zalewski sorusuna ilgi çeken cevap: İleride ilgimizi çekebilir!

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, yaz transfer döneminde ismi sıkça Galatasaray ile anılan Nicola Zalewski ile ilgili konuştu. Yücel, kendisine sorulan "Zalewski'nin Beşiktaş'a transferi hakkında görüşme oldu mu?" sorusuna ilgi çeken bir cevap verdi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, yaz transfer döneminde ismi sıkça Galatasaray ile anılan Nicola Zalewski ile ilgili konuştu.

Yücel, kendisine sorulan "Zalewski'nin Beşiktaş'a transferi hakkında görüşme oldu mu?" sorusuna ilgi çeken bir cevap verdi.

''İLERİDE İLGİMİZİ ÇEKEBİLİR...''

Şu an için böyle bir şey olmadığını ifade eden Hüseyin Yücel, "Yorum yapamam ama ileride ilgimizi çekebilir. Şunu söyleyebilirim ki eğer bir oyuncu ilgimizi çekiyorsa, onu transfer ederiz." dedi.

Yücel, Serie A'dan transfer yapmayı düşünüyor musunuz sorusuna ise, "Kesinlikle. Antrenörümüz ve scout ekibimiz çok yakından takip ediyor ancak şu anda özel bir isim veremem." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Roma ile 5 maça çıkan 22 yaşındaki İtalyan futbolcu, 284 dakika sahada kaldı ve gol - asist katkısı sağlayamadı.

Akaryakıtta rüzgar tersine döndü! İşte güncel fiyatlar Bugün hangi maçlar var? 22 Ekim 2024 maç programı! FETÖ elebaşının ölümünü hangi gazete nasıl gördü?
Sonraki Haber