Beslenme uzmanı bazı besinler için açıkladı! Besin değerinin azalmaması için dondurarak kullanın...

Dondurulmuş besinler, uzun süre taze kalmaları ve pratiklikleriyle modern yaşamın vazgeçilmezleri haline geldi. Ancak, dondurulma işleminin besin değerlerini olumsuz etkilediği yönünde yaygın bir inanış bulunuyor. Peki, bu inanış ne kadar doğru? Beslenme uzmanları ise aksine bazı besinlerin dondurulmuş olarak tüketilmesinin daha sağlıklı olabileceğini söylüyor. İşte dondurulmuş kullanmanın daha faydalı olduğu o besinler...

Beslenme Uzmanı Rhiannon Lambert'e göre, dondurulmuş et ürünleri seçerken içeriğini dikkatlice okumak önemlidir. Katkı maddeleri ve koruyucu maddelerden uzak durarak daha sağlıklı seçenekler tercih edebilirsiniz. Ayrıca, dondurulmuş sebze ve meyveleri tüketirken de doğal hallerine yakın ürünler seçmeye özen göstermelisiniz.

Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! Mourinho'dan İsmail Yüksek sürprizi ''Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!'' Fazile "Hanımsultan" son yolculuğuna uğurlandı Müşteriler hesap kapatıyor Tatiana'nın kusuru yok! Çarpan şahıs kask kamerasını yok etmiş "Okan Buruk’un kadro şımarıklığı ve fantezisi Galatasaray’ı yaktı!"