Beyni yok ama 720 cinsel organı var! İşte o sıradışı canlı

Dünya bu sıra dışı canlıyı konuşuyor... Bilim insanlarının bile tam olarak nitelendiremediği bu canlıya 'Blob' yani 'damla' adı verildi. Beyni dahi olmayan bu canlı öğrenebiliyor, yaralandığında da 2 dakika içerisindeki kendini iyileştirebiliyor. İşte dünyayı hayrete düşüren o canlı.

Paris Hayvanat Bahçesi sıradışı bir 'canlıyı' ağırlıyor. Blob yani "damla" adlı tuhaf canlı bitkiye benziyor ancak bilim adamları 'kesin eminiz bitki değil' diyor.

Paris Hayvanat Bahçesi'nde sergilenen ilk bitki olan Blom yani 'Damla' tek hücreli ve doğanın gizemlerinden biri olarak görülüyor. Hayvanat bahçesinin bu tuhaf misafiri 'beyni' olmamasına rağmen 'öğrenme yeteneği' ile büyülüyor. Dahası kendini 2 dakikada iyileştirebiliyor.

Semih Kılıçsoy'un herkesi şaşkına çeviren Ajax maçı istatistiği Ersin Düzen Sergen Yalçın'ın yeni takımını resmen açıkladı O peynir markası tüm marketlerden toplatılıyor! Para iadesi yapılacak Uğur Dündar'ın Metin Akpınar'a şahitlik yapacağını duyunca çıldırdı! Meteorolojiden sağanak yağış ve sis uyarısı! Emekliye 24 bin TL banka promosyonu! Promosyon oranları güncellendi